Passa al contingut principal

Aula de Lectura en Veu Alta

Presentem hui, l'endemà del dia del llibre, esta nova proposta per a crear un espai on compartir textos que d'alguna manera hagen traspassat el text i que ens hagen fet batre el cor i tremolar la pell. 


Voleu formar part d'un grup i parlar de les vostres experiències lectores?

Voleu fer-nos arribar, amb la vostra veu, les veus que transmeten  les vostres autores / els vostres autors?

Amb l'objectiu de fomentar la lectura a través de les nostres vivències i fer de l'aprenentatge una acció dinàmica.

L'Aula naix al Centre de Formació de Persones Adultes per a desenvolupar-se entre les persones interessades en diversos espais de la localitat. 

Si voleu formar-hi part, escriu-nos a aviva@mutxamel.org



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els Pastorets d'El So de Mutxamel

Una de les peces del repertori de l'agrupació El So de Mutxamel més volgudes i més significatives del patrimoni immaterial del municipi són Els Pastorets  que podeu sentir i veure en esta gravació . Els Pastorets són les cançons que es canten en el cicle de Nadal a Mutxamel des de fa generacions,  les seues lletres es caracteritzen per introduir temes de la vida quotidiana mutxamelera, entre els quals es troben les referències a la toponímia local.   Popularitzats i cantats per l’agrupació centenària mutxamelera d’El So, són una mostra de recreació i personalització de temes universals. És un exemple de com podem convertir-nos en creadors a partir de temes i motius que ens venen de la tradició, però no ens conformem amb el que ens arriba sinó que ho transformem i fem nostre. Així, tot i ser cançons de Nadal, poden ser atemporals, o tot i parlar del naixement de Jesús a Betlem apareix el paisatge de Mutxamel.        La forma   Composicions de quatre versos d’art menor, de huit o men

Temps de lectures, temps de presents

Ara que acaba l'any i és temps d'estar a casa, reserveu un temps al costat del foc, darrere els vidres d'una habitació que acull el solet agradós de l'hivern, arropits al llit o al sofà, per a llegir, per a sentir el tast de les paraules. Ara que és temps de presents, trieu regalar llibres, una manera d'obrir finestres al món, de reflexionar, d'aprendre i prendre els camins que ens porten al món.  Nosaltres vos proposem entre altres els llibres que hem presentat al llarg de l'any, de diferents estils i temàtiques. Van començar amb La veu interropuda. Fragments de la primera ràdio pública valenciana de Pere Miquel Campos. Una oportunitat per a rellegir, i escoltar, entrevistes a personatges dels anys noranta que ens permeten apropar-nos a la història recent de la nostra comunitat. Van continuar amb Alacant total d'Antonio Adsuar, per conéixer i reflexionar sobre la nostra història, sobretot des de la conquesta cristiana al segle XIII. També al mes de juny

Valencià cooperatiu i col·laboratiu

Com sabeu este any les proves de la JQCV són el 15 d’octubre en la modalitat escrita per a tots els nivells,  per eixe motiu vos oferim la possibilitat d’accedir a  l’aula d’aprenentatge, un espai obert i flexible que vos guie en la pràctica del valencià.  Si voleu a participar-hi, envieu-nos un correu electrònic a avivamutxamel@gmail.com i vos proposarem una sèrie d’activitats perquè avanceu en el vostre aprenentatge i coneixement del valencià. Alhora que vos demanem el compromís de corpartir eixes activitats. Estructurem i guiem una sèrie de propostes perquè cada volta tingueu més autonomia i pugueu suggerir-hi altres activitats.      Accions que poden desenvolupar-se a través de les xarxes socials o a espais del municipi que es realitzaran de forma presencial: des d'un passeig a un taller de lectura.